Siirry suoraan sisältöön

Sähköurakointi ja sähköhuolto Vantaa

Sähköurakointi ja sähköhuolto Vantaa, Espoo, Helsinki ja lähikunnat, Temetric Oy

Sähköurakointi ja sähköhuolto Vantaa, Espoo, Helsinki ja lähikunnat. Hoidamme kiinteistöjen sähköhuoltotöitä ja tarjoamme sähköurakointia.

Sähkövikoihin voi sisältyä turvallisuusriski. Temetric Oy hoitaa sähkövikojen korjauksia.
Jos teillä on sähkövika, pyrimme auttamaan teitä mahdollisimman nopeasti ja luotettavasti. Tarjoamme sähköjen kunnossapitoa ja autamme sähköongelmissa. Kysy meiltä myös sähköjen muutostöitä ja korjaustöitä.

Toimimme yhteistyössä suunnittelutoimistojen, rakennusliikkeiden, TV-tuotantojen, LVI-liikkeiden, kiinteistönhuollon, isännöitsijöien sekä yksityisasiakkaiden kanssa. Tavoitteenamme on hoitaa työt aina niin, että saavutamme mahdollisimman pitkiä yhteistyösuhteita.

Sähköurakointi ja sähköhuolto yhteistyössä asiakkaan kanssa Temetric Oy

Temetric sähköhuolto on oikea valinta, kun kaipaat sähköalan asiantuntijan apua ja neuvoja.

Temetric Oy hoitaa sähköurakointia laadukkaasti ja aikataulussa. Meidän mottomme on ollut alusta alkaen se, että se pidetään, mitä luvataan. Ja siinä on pysytty.

Toteutamme niin pienemmät kuin suuremmatkin sähköurakat laadukkaasti, turvallisesti ja luotettavasti. Aikatauluissa pysytään sovitusti, eikä rakennusprojektin toteutuminen jää ainakaan sähkötöistä kiinni.

Käytämme töissämme aina laadukkaita sähköturvallisuusvaatimusten mukaisia tuotteita, tarvikkeita ja työkaluja.

Sähkötyöt voit tilata joko tuntiveloituksella tai urakkapalkalla. Toteutamme sopimukset yhdessä miettien asiakkaan parhaaksi.

Kysy tarjous sähköurakasta kun kaipaat ammattilasen apua!