Sähkösuunnitelu Vantaa

Sähkösuunnittelu Vantaa, Espoo, Helsinki, Uusimaa ja lähialueet. Temetric Oy

Suunnittelemme kustannustehokkaita sähkösuunnitelmia ja ratkaisuja, jotka hyödyttävät loppukäyttäjää pitkällä aikavälillä.

Temetric sähkösuunnittelu Vantaa, Espoo, Helsinki ja lähikunnat. Meillä on laaja kokemus asuinrakentamisesta. Olemme tehneet laadukasta työtä sähkörakentamisessa pääkaupunkiseudulla jo useiden vuosien ajan. Suunnittelutyössä hyödynnämme alan viimeisintä tietoa ja osaamista ja huomioimme tulevaisuuden tarpeet.

Meille on tärkeää pysyä aikatauluissa ja tehdä laadukkaasti se mitä on sovittu.
Se pitää, mitä luvataan!

Ekologinen LED valaistus luo viihtyvyyttä!

Valaistussuunnittelu

Valaistussuunnittelu on osa sähkösuunnittelua ja meidän valaistussuunnittelijamme tuottavat asiakkaalle erittäin moderneja ja innovatiivisia ratkaisuja. Hyvä valaistus lisää viihtyvyyttä. Käytämme suunnittelussa pääasiassa ekologisia ja taloudellisia LED-valonlähteitä!

Aurinkoenergia ja automaatio

Hukkalämmön talteenotto sekä muut erilaiset energiaa säästävät innovaatiot ovat tärkeä osa tätä päivää. Energian säästö on ekologisuutta. Järkevä suhde tulevaisuuteen on meille tärkeä arvo.

Kysy Sähkösuunnitelma meiltä

Kysy meiltä koko sähkörakentamisen paketti. Meillä sähkösuunnittelu toteutetaan laadukkaasti uusimmat innovaatiot huomoiden eikä mikään kohde ei ole meille liian suuri tai liian pieni!