Siirry suoraan sisältöön

Sähkösuunnittelu Vantaa


Sähkösuunnittelu Vantaa, Espoo, Helsinki ja muu pääkaupunkiseutu, Temetric Oy

Temetric sähkösuunnittelu Vantaa, Espoo, Helsinki ja lähikunnat. Meillä ja yhteistyökumppanillamme Energo Engineering Oy: lla on laaja kokemus asuinrakentamisesta. Olemme tehneet laadukasta yhteistyötä sähkörakentamisessa pääkaupunkiseudulla jo useiden vuosien ajan. Suunnittelutyössä hyödynnämme alan viimeisintä tietoa ja osaamista ja huomioimme tulevaisuuden tarpeet.

Yhteistyökumppanimme Energo Engineering Oy toteuttaa asuinrakentamisen sähkösuunittelun sekä valaistussuunnittelun yhdessä kanssamme huolellisesti loppukäyttäjän tarpeita kuunnellen ja kunnioittaen. Temetric Oy huolehtii suunnitellun sähköurakan toteutumisesta.

Meille on tärkeää pysyä aikatauluissa ja tehdä laadukkaasti se mitä on sovittu.
Se pitää, mitä luvataan!

Valaistussuunnittelu on osa sähkösuunnittelua ja meidän valaistussuunnittelijamme tuottavat asiakkaalle erittäin moderneja ja innovatiivisia ratkaisuja. Hyvä valaistus lisää viihtyvyyttä. Käytämme suunnittelussa pääasiassa ekologisia ja taloudellisia LED-valonlähteitä!

Aurinkoenergia, automaatio,
hukkalämmön talteenotto sekä muut erilaiset energiaa säästävät innovaatiot ovat tärkeä osa tätä päivää. Energian säästö on ekologisuutta. Järkevä suhde tulevaisuuteen on meille tärkeä arvo.

Kysy meiltä koko sähkörakentamisen paketti. Meillä sähkösuunnittelu toteutetaan laadukkaasti uusimmat innovaatiot huomoiden eikä mikään kohde ei ole meille liian suuri tai liian pieni!

Kysy sähkösuunitelma meiltä

Temetric sähkösuunnittelu Vantaa