Sähköurakointi ja sähköhuolto Vantaa

Sähköurakointi ja sähköhuolto Vantaa, Espoo, Helsinki, Uusimaa ja lähikunnat. Temetric Oy

Sähkövikoihin voi sisältyä turvallisuusriski. Temetric Oy hoitaa sähkövikojen korjauksia.

Jos teillä on sähkövika, pyrimme auttamaan teitä mahdollisimman nopeasti ja luotettavasti. Tarjoamme sähköjen kunnossapitoa ja autamme sähköongelmissa. Kysy meiltä myös sähköjen muutostöitä ja korjaustöitä.

Toimimme yhteistyössä suunnittelutoimistojen, rakennusliikkeiden, TV-tuotantojen, LVI-liikkeiden, kiinteistönhuollon, isännöitsijöien sekä yksityisasiakkaiden kanssa. Tavoitteenamme on hoitaa työt aina niin, että saavutamme mahdollisimman pitkiä yhteistyösuhteita.

Meille on tärkeää pysyä aikatauluissa ja tehdä laadukkaasti se mitä on sovittu.
Se pitää, mitä luvataan!

Temetric sähköhuolto on oikea valinta, kun kaipaat sähköalan asiantuntijan apua ja neuvoja

Se Pidetään, mitä luvataan!

Temetric Oy hoitaa sähköurakointia laadukkaasti ja aikataulussa. Meidän mottomme on ollut alusta alkaen se, että se pidetään, mitä luvataan. Ja siinä on pysytty.

Kaikille

Toteutamme niin pienemmät kuin suuremmatkin sähköurakat laadukkaasti, turvallisesti ja luotettavasti. Aikatauluissa pysytään sovitusti, eikä rakennusprojektin toteutuminen jää ainakaan sähkötöistä kiinni.

Turvallisuus

Käytämme töissämme aina laadukkaita sähköturvallisuusvaatimusten mukaisia tuotteita, tarvikkeita ja työkaluja.

Järki Valinta

Sähkötyöt voit tilata joko tuntiveloituksella tai urakkapalkalla. Toteutamme sopimukset yhdessä miettien asiakkaan parhaaksi.

Kysy tarjous sähköurakasta kun kaipaat ammattilasen apua!

Kysy meiltä koko sähkörakentamisen paketti. Meillä sähkösuunnittelu toteutetaan laadukkaasti uusimmat innovaatiot huomoiden eikä mikään kohde ei ole meille liian suuri tai liian pieni!