Siirry suoraan sisältöön

Sähköauton latauspiste myynti ja asennus Vantaa, Helsinki ja Espoo

Sähköauton latauspiste Vantaa, Helsinki ja Espoo

Sähköauton latauspiste Vantaa, Helsinki ja Espoo sekä muu pääkaupunkiseutu! Myymme ja asennamme sähköauton latausaseman. Saat kerralla koko paketin. Sovitulla aikataululla ja asialliseen hintaan.

Sähköauton latauspiste omakotitaloihin & taloyhtiöille


Temetric Oy on ”Walle” sähköauton latureiden jälleenmyyjä ja asentaja. Myymme ja asennamme laadukkaan ja kotimaisen Walle sähköauton latauspisteen omakotiasujille. Asennamme latausasemat myös taloyhtiöille.

Walle latausaseman myynti sekä asennus!

Walle sähköauton latauslaitteet on suunniteltu suomen olosuhteisiin. Niitä on helppo käyttää. Walle on kotimainen avainlipputuote.

( Helsinki, Espoo, Vantaa. Sisältää Walle 16A Type 2 latauslaitteen, 10 metriä kaapelointia sekä asennustarvikkeet. Asennustapa kiinnitys puuseinään tai kiviseinään alumiiniputkessa )

Sähköauton latauspiste Vantaa, Helsinki ja Espoo.


3-vaiheinen Walle 16A Type2

Walle 16A Type 2 sopii mainiosti käytettäväksi kaikkien sähköautojen kanssa. Laitteen teho on 11 kw kolmivaiheisesti kytkettynä. Laitteessa on säätökytkin, jolla latausteho voidaan puolittaa. Paketti sisältää kiinteän Type2 latauskaapelin, latauskaapelitelineen sekä A/B -tyypin vikavirtasuojat.

Walle latauslaitteet ovat kotimaisia avainlipputuotteita. Ne on suunniteltu pohjoisen olosuhteisiin ja laitteilla on 2 vuoden takuu.

Temetric Oy pitää sen mitä luvataan ja on paikalla,
silloin kun on sovittu!

Temetric Oy ja Walle latauslaitteet. Lyömätön kaksikko, kun tarvitsette latausaseman sähköautoanne varten.

Ota yhteyttä ja tilaa sähköauton latauspiste!